Αερόστατο | ΘΕΑΤΡΟ | Ελέφαντας ΕΓΩ;

Ιανουάριος 17, 2023από Το Αερόστατο

Μια υπέροχη παιδική παράσταση στο θέατρο ΠΑΝΘΕΟΝ!

https://toaerostato.gr/wp-content/uploads/2023/01/20230117_ΑΕΡΟΣΤΑΤΟ_ΘΕΑΤΡΟ_Ελέφαντας_ΕΓΩ_FR.png

Η χρονιά μας στο “ΑΕΡΟΣΤΑΤΟ” ξεκινά γεμάτη όμορφες εκπαιδευτικές εμπειρίες και ένα πλούσιο πρόγραμμα δραστηριοτήτων, σχεδιασμένο με πολλή αγάπη για όλα τα παιδιά του σχολείου μας! Αυτή την εβδομάδα τα παιδιά του ΝΗΠΙΑΓΩΓΕΙΟΥ και του ΠΡΟΝΗΠΙΟΥ είχαν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν την υπέροχη παιδική παράσταση της κας. Μαριμίλλης Ασημακοπούλου “Ελέφαντας ΕΓΩ;” στο θέατρο ΠΑΝΘΕΟΝ.

Σε ένα εντυπωσιακό και πραγματικά πρωτότυπο σκηνικό, εκεί που ενώνονται τρία παραμύθια του γνωστού Αμερικανού ποιητή Έντουαρντ Έστλιν Κάμινγκς (E.E. Cummings), ένας μοναχικός ελέφαντας, ένα καλόκαρδο ξωτικό, ένα κοριτσάκι που το λένε «ΕΓΩ» και μία πεταλούδα, μας συστήνουν στον δικό τους μαγικό κόσμο!

Οι τρεις ηθοποιοί του έργου χορεύουν, αφηγούνται, αλλάζουν ρόλους και δημιουργούν μια ζωντανή παράσταση που μιλάει για την αλληλεγγύη, τη διαφορετικότητα, την αυτογνωσία, την αγάπη και τη θέληση! Χρησιμοποιώντας με τον πιο ευφάνταστο τρόπο το φως, τις σκιές, τους ήχους και τις κινήσεις, μεταφέρουν με έναν μοναδικό τρόπο τα ιδιαίτερα μηνύματα που κρύβονται σε αυτό το παραμύθι και κάνουν αυτό το ταξίδι πραγματικά εντυπωσιακό στα μάτια μικρών και μεγάλων! Ο Ελέφαντας ΕΓΩ;” είναι μια παιδική παράσταση που αξίζει πραγματικά να παρακολουθήσει κάθε παιδί!

Ένα μεγάλο ευχαριστώ στο θέατρο ΠΑΝΘΕΟΝ για την φιλοξενία και στην κα. Μαριμίλλη Ασημακοπούλου για αυτή την υπέροχη θεατρική παράσταση, που εκτός από ένα όμορφο ταξίδι στον κόσμο της φαντασία, ήταν και μία απολαυστική εμπειρία για την αισθητική μας!