bt_bb_section_bottom_section_coverage_image

Προ-προνηπιακό τμήμα

(από 2½ έως και 3½ ετών - έτος γέννησης: 2021)

Τόσα πολλά χαρακτηριστικά μικρότερων ηλικιών και ταυτόχρονα πολλά περισσότερα, έτοιμα να “ξεκλειδωθούν”! Αυτή είναι η πρόκληση και η μαγεία αυτής της ηλικίας!

Ένα από τα πιο μεταβατικά αναπτυξιακά στάδια της προσχολικής ηλικίας, με βασικότερα ορόσημα την εξέλιξη της κοινωνικότητας, τον εμπλουτισμό του λόγου και του λεξιλογίου και φυσικά την ανάγκη μιας ατελείωτης ποικιλίας ερεθισμάτων, τόσο γνωστικών όσο και κινητικών.

Τα παιδιά κάνουν πολύ σημαντικά και γερά βήματα στο τομέα τις συνεργασίας και της ομαδικότητας, στα πλαίσια ενός συνόλου που λειτουργεί αρμονικά και σέβεται τους ξεχωριστούς ρυθμούς και τις ανάγκες του καθενός. Όλη η ενέργεια των παιδιών και η ανάγκη για κίνηση, συνδυάζεται αρμονικά με παιχνίδια και μαθησιακούς στόχους, σε μία διδακτική προσέγγιση ειδικά σχεδιασμένη για τη συγκεκριμένη ηλικία. Η ανάπτυξη της λογικής και της νοημοσύνης πατούν σε ένα κόσμο φαντασίας και δημιουργικότητας, χαρίζοντας σε όλα τα παιδιά χαρά και ενθουσιασμό στην εξερεύνηση του κόσμου μας!

Δραστηριότητες καλλιτεχνικών, μουσικής, λόγου, προγραφής, αριθμητικής, περιβάλλοντος και πολλές ακόμα, είναι αυτές που ενεργοποιούν τη νοημοσύνη και κρατούν το ενδιαφέρον του παιδιού σε μία συνεχόμενη ροή παιχνιδιών και ερεθισμάτων!

Όπως και σε όλες τις τάξεις του “Αερόστατου”, έτσι και σε αυτή, δύο πολύ έμπειροι και εξειδικευμένοι παιδαγωγοί, οργανώνουν και ενθαρρύνουν τα παιδιά, έτσι ώστε να εξασφαλίζονται ιδανικές συνθήκες διδασκαλίας!

https://toaerostato.gr/wp-content/uploads/2020/11/ΑΕΡΟΣΤΑΤΟ-Classrooms-WEB-6-1.jpg
https://toaerostato.gr/wp-content/uploads/2020/11/ΑΕΡΟΣΤΑΤΟ-Classrooms-Facilities-WEB_39_of_52.jpg
https://toaerostato.gr/wp-content/uploads/2020/11/ΑΕΡΟΣΤΑΤΟ-Classrooms-Facilities-WEB_12_of_52.jpg
bt_bb_section_top_section_coverage_image
bt_bb_section_bottom_section_coverage_image