Αερόστατο | ΘΕΑΤΡΟ | Το Μεγάλο Ταξίδι της Ραλλού

Νοέμβριος 10, 2023από Το Αερόστατο

Μια πολύχρωμη και γεμάτη νόημα παιδική παράσταση στο θέατρο Επίκεντρο+

https://toaerostato.gr/wp-content/uploads/2023/11/20231110_ΑΕΡΟΣΤΑΤΟ_ΘΕΑΤΡΟ_Ταξίδι_της_Ραλλου-cover_Wide_fr.png

Το Μεγάλο Ταξίδι της Ραλλού” είναι ο τίτλος της υπέροχης παράστασης που είχαν την ευκαιρία να παρακολουθήσαουν σήμερα τα παιδιά του ΝΗΠΙΑΓΩΓΕΙΟΥ και του ΠΡΟΝΗΠΙΟΥ μας, η οποία αγγίζει με τον πιο απλό και άμεσο τρόπο την απόσταση που υπάρχει μερικές φορές ανάμεσα στους ανθρώπους, λόγω της διαφορετικότητας.  Ο πολυχώρος πολιτισμού Επίκεντρο+ μας υποδέχθηκε με τον πιο όμορφο τρόπο και χάρισε στα παιδιά του σχολείου μας μία ιδιαίτερη εμπειρία, γεμάτη συναισθήματα και μηνύματα αγάπης, ηθικής και αλληλεγγύης.

Αν και οι ήρωες της παράστασης χάνουν την αισιοδοξία και την χαρά τους, τα παιδιά καταφέρνουν για ακόμα μια φορά να φέρουν κοντά δύο πολύ διαφορετικούς κόσμους, χρησιμοποιώντας τον αυθορμητισμό και την ειλικρίνειά τους!

Ευχαριστούμε πολύ όλους τους συντελεστές για αυτή την ιδιαίτερη παιδική παράσταση! Ελπίζουμε να σας επισκεφτούμε και πάλι σύντομα!

Λίγα λόγια για την παράσταση:

Η παιδική θεατρική παράσταση “Το μεγάλο ταξίδι της Ραλλού” της Δήμητρας Λαρεντζάκη σε σκηνοθεσία Κατερίνας Τασού.

Το μεγάλο ταξίδι της Ραλλού αφορά την ιστορία ενός μικρού ψαριού που ζει στον βυθό του ωκεανού και θέλει να κάνει ένα ταξίδι για να εξερευνήσει ένα νησάκι που έχει ονειρευτεί. Σε όλο της το ταξίδι η Ραλλού θα έχει κοντά της τον Ντούντου, τον “φύλακα άγγελό της”, που θα σταθεί δίπλα της και θα τη βοηθήσει σε ό,τι χρειαστεί. Η Ραλλού μέσα από τις περιπέτειες του ταξιδιού της, θα γνωρίσει τις δυνάμεις της και θα ανακαλύψει τελικά τι είναι αυτό που έχει σημασία για αυτήν!

Παίζουν:

Φραντζέσκα Πολλάτου
Αλίκη Οικονομοπούλου
Ταυτότητα παράστασης:
Κείμενο: Δήμητρα Λαρεντζάκη
Σκηνοθεσία – Κίνηση/ χορογραφίες: Κατερίνα Τασσύ
Σκηνικά /κοστούμια: Μαρία Βασιλάκη
Κατασκευή σκηνικών: Φώτης Στεργίου
Μουσική επιμέλεια: Διονύσης Μπάστας
Φωτισμοί: Γιάννης Αναστασόπουλος
Κονσόλα φώτων: Don Mitre – Νίκος Γιατράκος
Video – graphic design: Εύα Βλαχάκη
Οργάνωση παραγωγής: Ίλια Ράγκου
Παραγωγή: Επίκεντρο+ 2023