bt_bb_section_bottom_section_coverage_image

Νέα & ΕκδηλώσειςΑερόστατο | Επίσκεψη στην Παιδική Βιβλιοθήκη Πατρών

Ιανουάριος 26, 2024από Το Αερόστατο
https://toaerostato.gr/wp-content/uploads/2024/01/20240112_ΑΕΡΟΣΤΑΤΟ_Δημοτική_Βιβλιοθήκη-cover_SQUARE.png

Επισκεφτήκαμε το παιδικό τμήμα της Δημοτικής Βιβλιοθήκης Πατρών

https://toaerostato.gr/wp-content/uploads/2024/01/20240112_ΑΕΡΟΣΤΑΤΟ_Δημοτική_Βιβλιοθήκη-cover_FR_w.png

Ακόμα ένα υπέροχο εκπαιδευτικό project ξεκινά και μέσα από το παιχνίδι και την συνεργασία των παδιιών θα γεμίσει το σχολείο μας με υπέροχες εικόνες και μοναδικές εκπαιδευτικές εμπειρίες!! Σήμερα ταξιδέψαμε στον μαγικό κόσμο των παραμυθιών και με το ΑΕΡΟΣΤΑΤΟ μας πετάξαμε στον κόσμο της φαντασίας …εκεί που όλα μπορούν να συμβούν, αρκεί να το πιστέψεις!

Τα παιδιά του ΝΗΠΙΑΓΩΓΕΙΟΥ και του ΠΡΟΝΗΠΙΟΥ είχαν σήμερα την ευκαιρία να επισκεφτούν την Δημοτικής Βιβλιοθήκης Πατρών και να περάσουν μια ολόκληρη μέρα στο παιδικό τμήμα της, εξερευνώντας τα μυστικά που κρύβει!

  Χιλιάδες μοναδικές εικόνες, αμέτρητες λέξεις και ατελείωτη φαντασία, όλα καλά κρυμμένα σε αυτή την μαγική αίθουσα… Στο ισόγειο της Δημοτικής Βιβλιοθήκης, στο κέντρο της πόλης μας, υπάρχει μία από τις πιο μεγάλες συλλογές παραμυθιών και παιδικών βιβλίων, έτοιμη να αγγίξει τη φαντασία και τα συναισθήματα κάθε επισκέπτη! Όλα τα βιβλία, προσεκτικά αρχειοθετημένα στις μεγάλες βιβλιοθήκες, περιμένουν τους μικρούς και μεγάλους αναγνώστες να τα διαβάσουν ή ακόμα και να τα δανειστούν!

  Η αγαπημένη μας βιβλιοθηκάριος μας υποδέχτηκε με το μεγάλο της χαμόγελο και μας έκανε να νιώσουμε σαν στο σπίτι μας. Ξεκινώντας από την ιστορία της Δημοτικής Βιβλιοθήκης Πατρών, μας μίλησε για την σημασία των βιβλίων για τον άνθρωπο και φυσικά μας βοήθησε να καταλάβουμε πώς καταφέρνει να θυμάται την θέση και το όνομα κάθε ξεχωριστού βιβλίου. Έπειτα, διαβάσαμε παραμύθια και τα παιδιά ζωγράφισαν, έκοψαν και δημιούργησαν τα δικές τους κατασκευές για να τους θυμίζουν την όμορφη επίσκεψη μας!

Υ.Γ.

Ευχαριστούμε για ακόμα μία φορά όλους τους ανθρώπους που κάνουν την Δημοτική Βιβλιοθήκη Πατρών, ένα μέρος γεμάτο γνώση, χαρά και φαντασία! Ανυπομονούμε να σας επισκεφτούμε ξανά!!!