Αερόστατο | Πρωτομαγιά 2023

Φτιάχνοντας το πρωτομαγιάτικο στεφάνι μας...

https://toaerostato.gr/wp-content/uploads/2023/05/20230428_ΑΕΡΟΣΤΑΤΟ_Πρωτομαγιάτικο_Στεφάνι_cover_FR.png

  Γιορτάζοντας την φετινή Πρωτομαγιά με έναν πολύ ιδιαίτερο και διαφορετικό τρόπο, τα παιδιά του ΑΕΡΟΣΤΑΤΟΥ είχαν την ευκαιρία να συμμετάσχουν σε ένα υπέροχο εκπαιδευτικό project με θέμα “Παιδί & Περιβάλλον” και μέσα από διασκεδαστικές δραστηριότητες και παιχνίδια, να έρθουν σε επαφή με την φύση και να ανακαλύψουν τους “θησαυρούς” της!

 Ξεκινώντας το εκπαιδευτικό μας πρόγραμμα μέσα από τις τάξεις και φυσικά συνεχίζοντας με εντυπωσιακές δραστηριότητες που πραγματοποιήθηκαν στον όμορφο κήπο του σχολείου μας, η εβδομάδα αυτή ήταν μια πραγματική γιορτή!  Όμορφες δραστηριότητες καλλιτεχνικών με θέμα την φύση, φανταστικά παραμύθια με ιστορίες γεμάτες από όμορφα μηνύματα, κινητικά παιχνίδια και ομαδικές δραστηριότητες, ήταν μόνο λίγες από τις εκπλήξεις που καθημερινά περίμεναν τα παιδιά τις τελευταίες μέρες!

  Μια ακόμα υπέροχη εβδομάδα πέρασε και με αποκορύφωμα την γιορτή της Πρωτομαγιάς, το σχολείο μας γέμισε με λουλούδια και χρώματα, αλλά και με πολύ σημαντικά μηνύματα για την προστασία του περιβάλλοντος!

  Σε μία από τις πιο ιδιαίτερες στιγμές των τελευταίων ημερών, μοιραζόμαστε μαζί σας εικόνες από την εκδρομή που πραγματοποίησαν τα παιδιά του ΝΗΠΙΑΓΩΓΕΙΟΥ στο νέο πάρκο περιβάλλοντος του δήμου Πατρέων στην περιοχή της Αγυιάς. Σε ένα μαγικό τοπίο μέσα στο πράσινο, με τους ήχους των πουλιών και με εκατοντάδες μικρά βατραχάκια να τραγουδούν, τα παιδιά περιηγήθηκαν στους ξύλινους διαδρόμους του πάρκου, παρατήρησαν τα φυτά και τα ζώα που ζουν εκεί και με την βοήθεια των παιδαγωγών τους έφτιαξαν ένα υπέροχο λουλουδένιο στεφάνι!

Η επίσκεψη αυτή θα μας  μείνει πραγματικά αξέχαστη!!!  ..και του χρόνου!!!

Καλή Πρώτομαγιά σε όλους!