Αερόστατο | Μια μέρα στα όμορφα Περιβόλια μας!

Μάρτιος 23, 2023από Το Αερόστατο

Καλλιεργούμε τα δικά μας λαχανικά στο όμορφο περιβόλι μας!

https://toaerostato.gr/wp-content/uploads/2023/04/20230323_ΑΕΡΟΣΤΑΤΟ_Περιβόλια_WEB-FR.png

Μύρισε Άνοιξη και σίγουρα μια τέτοια ευκαιρία δεν θα την αφήναμε να πάει χαμένη! Ο κήπος του σχολείου μας έχει ξεκινήσει να γεμίζει με χρώματα και σήμερα αφιερώσαμε μία ολόκληρη μέρα στα περιβόλια μας, φροντίζοντας τα και καλλιεργώντας τα δικά μας λαχανικά …φυσικά με την βοήθεια των παιδιών!

Τα παιδιά από όλες τις τάξεις του ΑΕΡΟΣΤΑΤΟΥ έβαλαν τα δυνατά τους και παρέα με του παιδαγωγούς επισκέφθηκαν τα περιβόλια μας Έτσι, ετοιμάσαμε τα εργαλεία μας και αμέσως βγήκαμε για κηπουρική! Αφού προετοιμάσαμε και σκαλίσαμε τα περιβολάκια μας, μάθαμε για την φροντίδα των φυτών και για την σημασία τους για τον άνθρωπο. Αμέσως μετά, φυτέψαμε τα λαχανικά μας και υποσχεθήκαμε πως θα τα φροντίζουμε μέχρι να μεγαλώσουν!

  Η επαφή των παιδιών με την φύση και η εξοικείωσή τους με την καλλιέργεια και την γεωργία, τα γεμίζει με σημαντικά ερεθίσματα και τα φέρνει πιο κοντά στο περιβάλλον! Αυτός είναι και ο λόγος που δραστηριότητες σαν και αυτή πρέπει να αποτελούν πάντα αναπόσπαστο κομμάτι του εκπαιδευτικού προγράμματος των παιδιών!