Αερόστατο | 06.10.2017 | Ιππασία στον Κήπο μας

Οκτώβριος 6, 2017από Dimitris Rouvalis

Αερόστατο - Ιππασία στον Κήπο-coverΙππασία στον Κήπο μας

Τάξεις:  Νηπιαγωγείο

            Προνήπιο

            Προ-Προνήπιο

            Μεταβρεφικό

            Βρεφικό

  Η Παγκόσμια Ημέρα των Ζώων ήρθε και όπως πάντα, μας έφερε ακόμα πιο κοντά στα αξιαγάπητα ζωάκια μας! 

Αερόστατο---Ιππασία-στον-Κήπο-10

  Μέσα από έντονες στιγμές και δυνατές εμπειρίες, κάθε παιδί γεμίζει με εικόνες που χαράζονται για πάντα στη μνήμη και την προσωπικότητά του. Μία τέτοια στιγμή ζήσαμε όλοι, εδώ στο ΑΕΡΟΣΤΑΤΟ, περνώντας μία υπέροχη ημέρα με αξιαγάπητα άλογα και γαϊδουράκια, στον καταπράσινο κήπο του όμορφου σχολείου μας!

  Ξεκινώντας από την φροντίδα τους, μάθαμε τις ιδιαίτερες ανάγκες τους, τα μοναδικά χαρακτηριστικά τους και τον απίστευτο τρόπο που επικοινωνούν. Με τη βοήθεια της κας. Αλεξάνδρας Σακελλαρίου, υπεύθυνης της Σχολής Ιππασίας Πατρών, μάθαμε τα μυστικά της ιππασίας και της συνεργασίας με αυτά τα υπέροχα ζώα! Όλα τα παιδιά του σχολείου μας, είχαν τη ευκαιρία να έρθουν σε επαφή με τους τεράστιους φίλους μας και να κάνουν βόλτα μαζί τους. Τα τάισαν καροτάκια  και χορτάρι και εντυπωσιάστηκαν από την ηρεμία και την ευγένεια, αυτών των πανέμορφων ζώων!

  Η Παγκόσμια Ημέρα των Ζώων μπορεί να είναι η καλύτερη αφορμή να θυμόμαστε την σημασία της σχέσης ενός παιδιού με τα ζώα, αλλά δεν μπορεί παρά να είναι μόνο ένα μικρό έναυσμα για την δημιουργία ενός βαθύτερου σεβασμού, μεταξύ των νέων ανθρώπων και του φυσικού περιβάλλοντος. Ευχόμαστε η σημερινή ημέρα, να είναι η καλύτερη αρχή, για αυτή την υπέροχη γενιά παιδιών, να ζουν πάντα με σεβασμό και αγάπη προς κάθε τι γύρω τους. Τα ζώα πάντα μας χαρίζουν την ζεστασιά και την αγάπη τους και το μόνο που αναζητούν από εμάς, είναι η ευαισθησία προς τις ανάγκες τους. 

  Ευχόμαστε, μέσα από αυτές τις τόσο ιδιαίτερες εικόνες που κερδίσαμε όλοι μας σήμερα, να κάνουμε το μέλλον των ζώων καλύτερο και υποσχόμαστε, πως θα προστατεύουμε την φιλία που δημιουργήσαμε σήμερα με κάθε τρόπο!

Αερόστατο---Ιππασία-στον-Κήπο-2

Αερόστατο---Ιππασία-στον-Κήπο-8

Αερόστατο---Ιππασία-στον-Κήπο-7

Αερόστατο---Ιππασία-στον-Κήπο-4

Αερόστατο---Ιππασία-στον-Κήπο-9

Αερόστατο---Ιππασία-στον-Κήπο-3

Αερόστατο---Ιππασία-στον-Κήπο-6

 

Dimitris Rouvalis