Αερόστατο | 14.10.2016 | Ιππασία στον Κήπο μας

Οκτώβριος 14, 2016από Το Αερόστατο

Αερόστατο - Παιδικός σταθμός Πάτρα - Ιππασία - cover 1 of 1Ιππασία στον Κήπο μας  ΒΙΝΤΕΟ

Τάξεις:  Νηπιαγωγείο

            Προνήπιο

            Προ-Προνήπιο

            Μεταβρεφικό

            Βρεφικό

  Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα των Ζώων, περάσαμε μία ηλιόλουστη φθινοπωρινή ημέρα στον όμορφο κήπο μας, κάνοντας ιππασία και γνωρίζοντας τα υπέροχα αλογάκια μας!

 

  …Ο κήπος μας έχει ήδη ντυθεί στα χρώματα του Φθινοπώρου και οι μυρωδιές αυτής της τόσο όμορφης εποχής, μας ξυπνούν κάθε ημέρα με τον καλύτερο τρόπο! 
Σε αυτή την τόσο ιδιαίτερη ατμόσφαιρα, ταίριαζε ιδανικά να αφιερώσουμε την εβδομάδα μας στους αγαπημένους φίλους μας, τα ζωάκια!

  Η Παγκόσμια Ημέρα των Ζώων, είναι για εμάς κάθε χρόνο η αφορμή, να έρθουμε σε επαφή και να γνωρίσουμε καλύτερα, τα ζώα του πλανήτη μας. Από τα εντυπωσιακά πτηνά των τροπικών δασών και τα επιβλητικά λιοντάρια, στα αστεία κοτοπουλάκια και τα τόσο ήρεμα ζωάκια της φάρμας.
Τη σημερινή ημέρα λοιπόν, βγένοντας όπως κάθε πρωί στον όμορφο κήπο μας, με μεγάλη μας έκπληξη είδαμε πως κάποιοι επισκέπτες μας περίμεναν…  

Δύο πανέμορφα άλογα, η Ζήνα και ο Καίσαρας, απολάμβαναν τον φθινοπωρινό ήλιο κάνοντας περίπατο στο γρασίδι! …αμέσως μάθαμε πως θα μας έκαναν παρέα μία ολόκληρη ημέρα!

  Ξεκίνήσαμε μαθαίνοντας πώς να τα φροντίζουμε και πώς να καταλαβαίνουμε τι τους αρέσει. Τα χαϊδέψαμε, τα χτενίσαμε και τους φτιάξαμε τις πιο όμορφες πλεξούδες στη χαίτη και την ουρίτσα τους! Μάθαμε να τα ιππεύουμε και να τα οδηγούμε, με τη βοήθεια των φίλων μας από τη Σχολή Ιππασία Πατρών και τα επιβραβεύσαμε ταϊζοντάς τα, με το αγαπημένο του σνακ… καροτάκια!

  Η επαφή με αυτά τα τόσο ήρεμα και επιβλητικά ζώα, θα μας μείνει σίγουρα αξέχαστη! 

Παρακολουθήστε το παραπάνω βίντεο καιι τις φωτογραφίες και πάρτε μία γεύση από την τόσο εντυπωσιακή σημερινή μας περιπέτεια!

Αερόστατο - Παιδικός σταθμός Πάτρα - Ιππασία-4Αερόστατο - Παιδικός σταθμός Πάτρα - Ιππασία-6Αερόστατο - Παιδικός σταθμός Πάτρα - Ιππασία-9Αερόστατο - Παιδικός σταθμός Πάτρα - Ιππασία-7Αερόστατο - Παιδικός σταθμός Πάτρα - Ιππασία-2Αερόστατο - Παιδικός σταθμός Πάτρα - Ιππασία-3Αερόστατο - Παιδικός σταθμός Πάτρα - Ιππασία-5Αερόστατο - Παιδικός σταθμός Πάτρα - Ιππασία-1Αερόστατο - Παιδικός σταθμός Πάτρα - Ιππασία-8