Αερόστατο | 16.10.2017 | Το Όμορφο Περιβόλι μας

Οκτώβριος 17, 2017από Το Αερόστατο

Αερόστατο---Το-Περιβόλι-μας-coverΤο Όμορφο Περιβόλι μας

Τάξεις:  Νηπιαγωγείο

             Προνήπιο

             Προ-Προνήπιο

  Αναζητώντας στον όμορφο κήπο μας, κάθε φυσικό ερέθισμα για όλα τα παιδιά, αφιερώσαμε την σημερινή ημέρα στην κηπουρική και στην καλλιέργεια λαχανικών, στα όμορφα περιβολάκια μας!


Αερόστατο---Το-Περιβόλι-μας--14

  Μέσα σε ένα περιβάλλον γεμάτο αμέτρητα φυσικά ερεθίσματα, ο κήπος του σχολείου μας αποτελεί την καλύτερη ευκαιρία για τα παιδιά, να έρθουν πιο κοντά στον φυσικό τρόπο ζωής και να ενεργοποιήσουν τις αισθήσεις τους! Γνωρίζοντας την Γη και ανακαλύπτοντας τα μυστικά της, μάθαμε σήμερα να καλλιεργούμε και να φροντίζουμε τα λαχανικά μας, μέσα από παιχνίδι και ομαδική προσπάθεια. Χρησιμοποιώντας τα εργαλεία μας, προετοιμάσαμε το χώμα για να δεχτεί τα μαρουλάκια και τα λάχανα και με υπομονή και συνεργασία, αρχίσαμε να φυτεύουμε ένα-ένα κάθε φυτό. Με πολλή αγάπη και καθημερινή φροντίδα, τα μικρά φυτά μας, θα αρχίσουν να μεγαλώνουν και όλοι μαζί θα παρακολουθήσουμε την γρήγορη ανάπτυξή τους! 

  Παρέα με τα μικρά λαχανικά μας, θα βιώσουμε την ομορφιά της φύσης και τον σεβασμό προς το περιβάλλον. Θα αισθανθούμε την ευθύνη της φροντίδας τους και θα ανταμειφτούμε όταν θα έρθει η στιγμή, να τα γευτούμε στο πιάτο μας! Άλλωστε, αυτό θα είναι και η πιο δυνατή ανάμνηση, που όλοι μας θα κρατήσουμε για καιρό!

  Με χαρά σας περιμένουμε και πάλι εδώ, μετά από λίγες εβδομάδες, για να σας μεταφέρουμε τις εικόνες που θα μας χαρίσουν τα μικρά περιβολάκια μας! 

Αερόστατο---Το-Περιβόλι-μας--3

Αερόστατο---Το-Περιβόλι-μας--2

Αερόστατο---Το-Περιβόλι-μας-

Αερόστατο---Το-Περιβόλι-μας--5

Αερόστατο---Το-Περιβόλι-μας--6

Αερόστατο---Το-Περιβόλι-μας--4

Αερόστατο---Το-Περιβόλι-μας--7

Αερόστατο---Το-Περιβόλι-μας--8

Αερόστατο---Το-Περιβόλι-μας--9

Αερόστατο---Το-Περιβόλι-μας--10

Αερόστατο---Το-Περιβόλι-μας--12

Αερόστατο---Το-Περιβόλι-μας--13