Αερόστατο | 20.12.2017 | Θεατρική Παράσταση – Σπίρτο-Μολύβι-Χαρτί

Δεκέμβριος 20, 2017από Το Αερόστατο

cover4Σπίρτο - Μολύβι - Χαρτί "

Τάξεις: Νηπιαγωγείο

            Προνήπιο

Θέατρο: ΟροΠαίδιο


Όταν τρεις μαγικές χριστουγεννιάτικες ιστορίες, συναντιόνται με τον πιο όμορφο τρόπο!

 

 

DSC 7545444

  Τρεις μοναδικές χριστουγεννιάτικες ιστορίες, συναντιούνται σε μία διαδραστική θεατρική παράσταση, γεμάτη φαντασία, συναισθήματα και ατελείωτο παιχνίδι! Στην όμορφη ατμόσφαιρα της αίθουσας θεάτρου, στο ΟροΠαίδιο, τα παιδιά των τάξεων του Προνηπίου και του Νηπιαγωγείου μας, έζησαν μία μαγική περιπέτεια, ταξιδεύοντας στον κόσμο των παραμυθιών! Ο “Μολυβένιος Στρατιώτης”, το “Κοριτσάκι με τα Σπίρτα” και η “Βασίλισσα του Χιονιού”, μετέφεραν στα παιδιά μηνύματα αγάπης και χαράς, μέσα από μικρές στιγμές και έντονες εικόνες! 

  Ντυμένες με όμορφες μουσικές και ιδιαίτερα σκηνικά, οι 3 ιστορίες μας ζωντάνεψαν μπροστά μας και οι ήρωές τους μας μετέφεραν στον δικό τους κόσμο! Κατά τη διάρκεια της παράστασης, τα παιδιά συμμετείχαν σε διαδραστικές δραστηριότητες και έγιναν και αυτά κομμάτι των παραμυθιών!

  Όπως είπαν κλείνοντας και οι ήρωες της παράστασης, ήταν πραγματικά η καλύτερη ευκαιρία για να θυμηθούμε τα λόγια του Χανς Κρίστιαν Άντερσεν… ” Το να ζεις μόνο, δεν είναι αρκετό! Πρέπει να έχεις λιακάδα, ελευθερία και… ένα μικρό λουλούδι!”

Υ.Γ.
Ευχαριστούμε για ακόμα μία φορά το ΟροΠαίδιο, για την μαγεία που μας μεταφέρει και την, τόσο γεμάτη συναισθήματα, φιλοξενία!

DSC 7489

DSC 7492

DSC 7503

DSC 7484

DSC 7540

DSC 7475

DSC 7520

DSC 7538

DSC 7539