Αερόστατο | Καλοκαιρινή Γιορτή 2022 – ΕΛΠΙΔΑ

Ιούνιος 29, 2022από Το Αερόστατο

Μία υπέροχη παιδική παράσταση αφιερωμένη στην ΕΛΠΙΔΑ και στην ΑΙΣΙΟΔΟΞΙΑ!

https://toaerostato.gr/wp-content/uploads/2022/07/20220629_ΑΕΡΟΣΤΑΤΟ__Kαλοκαιρινή_Γιορτή_cover_FB.png

Με μια υπέροχη καλοκαιρινή γιορτή σε ένα από τα πιο όμορφα αξιοθέατα της πόλης μας αποχαιρετήσαμε την φετινή σχολική χρονιά που φτάνει στο τέλος της! Την Τετάρτη 29 Ιουλίου 2022 το θεατράκι της μαρίνας “ντύθηκε” με μουσικές και χρώματα και γέμισε με αμέτρητα χαμόγελα! Τα παιδιά συγκίνησαν μικρούς και μεγάλους θεατές και πλημμύρισαν την Πάτρα με ΕΛΠΙΔΑ και ΑΙΣΙΟΔΟΞΙΑ ! Για εμάς στο “ΑΕΡΟΣΤΑΤΟ” μια παιδική παράσταση δεν είναι μόνο μια πολύ όμορφη ευκαιρία να γιορτάσουμε, αλλά είναι η καλύτερη ευκαιρία να στείλουμε ένα μήνυμα γεμάτο πολύχρωμα συναισθήματα

Φέτος, μετά από δύο ολόκληρα χρόνια χωρίς ανοιχτές εκδηλώσεις, μοιραστήκαμε με δεκάδες οικογένειες και φίλους αυτή την τόσο ιδιαίτερη στιγμή και ταξιδέψαμε με την μουσική και τα τραγούδια σε έναν κόσμο διαφορετικό! Τα παιδιά έδωσαν το καλύτερο τους εαυτό και κατάφεραν να μας παρασύρουν με τον αυθορμητισμό και την ξεγνοιασιά τους!

Ευχόμαστε το μήνυμα τους να ταξιδέψει από άκρη σ΄άκρη και να καταφέρει να ζωγραφίσει τον κόσμο μας με τα πιο φωτεινά και όμορφα χρώματα!!!

Ένα μεγάλο μπράβο σε όλους!!!

…στα παιδιά για την τεράστια προσπάθεια! …στους γονείς για την εμπιστοσύνη και την υποστήριξη σε κάθε μας μικρό ή μεγάλο εγχείρημα! …και φυσικά στους παιδαγωγούς του σχολείου μας, που με αγάπη, συνεργασία και θετική ενέργεια κάνουν την κάθε μέρα των παιδιών μια ξεχωριστή γιορτή!!!

…και του χρόνου!!!

Κοστούμια: “Ο Κόσμος της Χαράς
Χορογραφίες: Βίκυ Αγορά – Σχολή Χορού ¨Χοροδράση¨
Φωτογραφία-Βίντεο: Photosynthesis (Καλογερής Γιώργος)
Ήχος-Φώτα: NS+Sound (Σπίνος Νικηφόρος)