Αερόστατο | Κουκλοθέατρο – Ο Εγωιστής Γίγαντας

Μάρτιος 15, 2022από Το Αερόστατο

Μία υπέροχη παράσταση κουκλοθεάτρου από την ομάδα Τα Πάντα Φι!

2018.05.16 - Κουκλοθέατρο - Ο Εγωιστής Γίγαντας-8

 Διασκευάζοντας έναν από τους πιο γνωστούς μύθους του Όσκαρ Ουάιλντ, η ομάδα κουκλοθεάτρου Τα Πάντα Φι, μας παρουσίασε σήμερα μία πραγματικά εντυπωσιακή παράσταση, γεμάτη συναισθήματα και ηθικά διδάγματα! “Ο Εγωιστής Γίγαντας” ζωντάνεψε μπροστά μας, σε μία σκηνή θεάτρου διαφορετική από όσες έχουμε δει… Φώτα, κουστούμια και φανταστικά εφέ, όλα χειροποίητα και κατασκευασμένα με μεράκι, με σκοπό να δημιουργήσουν έναν μικροσκοπικό, φανταστικό κόσμο!

  Εκεί, ζούσε ο αγαπημένος μας ήρωας, μέσα στο παλιό του κάστρο και τον ήσυχο κήπο του. Δεν ήθελε παρέα, του άρεσε η μοναξιά! Μέχρι που όλα άλλαξαν, όταν μία παρέα παιδιών “εισέβαλε” στον κόσμο του, για να του μάθει μέσα από τον αυθορμητισμό, πως τελικά στη ζωή το πιο σημαντικό αγαθό είναι η φιλία! Όλοι μας βοηθήσαμε τα παιδιά και τον γίγαντα, να βρουν το δρόμο τους και να ξεπεράσουν τα εμπόδια που εμφανίζονταν, μέχρι που τελικά έμαθαν να αγαπούν και να σέβονται ο ένας τον άλλον!

Για ακόμα μία φορά, τα παιδιά του ΝΗΠΙΑΓΩΓΕΙΟΥ , του ΠΡΟΝΗΠΙΟΥ και του ΠΡΟ-ΠΡΟΝΗΠΙΟΥ του ΑΕΡΟΣΤΑΤΟΥ, ταξιδέψαμε με το σχολείο μας σε έναν κόσμου γεμάτο με φανταστικούς ήρωες και μύθους και καταφέραμε να κάνουμε την σημερινή μας μέρα, αξέχαστη!

Σας ευχαριστούμε πολύ για την εντυπωσιακή εμπειρία που μας χαρίσατε, ελπίζουμε σύντομα να ξανασυναντήσουμε εσάς και τις υπέροχες κούκλες σας!