Αερόστατο | 27.09.2016 | Ταξίδι με το Καράβι

Σεπτέμβριος 28, 2016από Το Αερόστατο


Παιδικός σταθμός Πάτρα - Αερόστατο - Εκδρομή στο Καράβι -  coverΕκπαιδευτική Επίσκεψη στο Καράβι

Τάξεις: Νηπιαγωγείο

            Προνήπιο

  Γιορτάζοντας την Παγκόσμια Ημέρα Ναυτιλίας, μοιραζόμαστε μαζί σας τις όμορφες στιγμές που ζήσαμε στη μονοήμερη "κρουαζιέρα" μας, μέσα σε ένα πανέμορφο καράβι.

 

 

 

 

Παιδικός σταθμός Πάτρα - Αερόστατο - Εκδρομή στο Καράβι --13

  Η Παγκόσμια Ημέρα Ναυτιλίας, είναι πάντα μία πολύ καλή ευκαιρία να γνωρίσουμε καλύτερα τον κόσμο της θάλασσας και των γενναίων ναυτικών! Από τις περιπέτειες των πειρατών και τους θαμμένους θησαυρούς στα μακρινά νησιά, έως τα τεράστια κύματα των ωκεανών! Αποφασίσαμε λοιπόν να αφιερώσουμε την σημερινή μας ημέρα σε ένα φανταστικό ταξίδι, μέσα σε ένα από τα εντυπωσιακότερα πλοία της πόλης μας! 

  Γεμάτοι ενθουσιασμό, ξεκινήσαμε το “ταξίδι” μας! Ανεβαίνοντας τους ορόφους, ξεκινήσαμε από την υποδοχή του πλοίου, όπου μας περίμεναν γεμάτοι χαμόγελο οι υπεύθυνοι και ο αγαπητός μας Καπετάνιος! Διασχίζοντας του διαδρόμους, μπήκαμε στις όμορφες καμπίνες και καταλήξαμε στο τεράστιο κατάστρωμα, που με την βοήθεια του φθινοπωρινού ήλιο, έμοιαζε με το πιο όμορφο μπαλκόνι, με θέα τον Πατραϊκό κόλπο! Έπειτα, σε ένα από τα πιο ψηλά επίπεδα, είχαμε την τύχη να μας υποδεχθεί ο Καπετάνιος στη γέφυρα του πλοίου. Δεκάδες μηχανήματα, πυζίδες  και χάρτες όλων των θαλασσών, βοηθούν το γενναίο πλήρωμα σε κάθε ταξίδι τους. Εκεί, μας ξενάγησαν στον εντυπωσιακό χώρο και μας έδειξαν πώς να οδηγούμε ένα τόσο μεγάλο καράβι …με ένα τόσο δα τιμονάκι! 

  Η βόλτα μας ολοκληρώθηκε φτάνοντας στον χώρο των σαλονιών και του εστιατορίου, όπου μας περίμεναν οι φιλόξενοι οικοδεσπότες μας, με κεράσματα και δροσερούς χυμούς! Ήταν πραγματικά, ο καλύτερος τρόπος να τελειώσει μία τόσο εντυπωσιακή εμπειρία!

  Για ακόμη μία χρονιά, από όλους εμάς εδώ στο Αερόστατο, ένα πολύ μεγάλο ευχαριστώ στην εταιρία ANEK LINES, για την τόσο φιλική και φιλόξενη ατμόσφαιρα και για τα τόσο θερμά χαμόγελά όλου του πληρώματος του πλοίου Hellenic Spirit! 

…καλές θάλασσες!

Παιδικός σταθμός Πάτρα - Αερόστατο - Εκδρομή στο Καράβι --14Παιδικός σταθμός Πάτρα - Αερόστατο - Εκδρομή στο Καράβι -Παιδικός σταθμός Πάτρα - Αερόστατο - Εκδρομή στο Καράβι --2Παιδικός σταθμός Πάτρα - Αερόστατο - Εκδρομή στο Καράβι --3Παιδικός σταθμός Πάτρα - Αερόστατο - Εκδρομή στο Καράβι --4Παιδικός σταθμός Πάτρα - Αερόστατο - Εκδρομή στο Καράβι --5Παιδικός σταθμός Πάτρα - Αερόστατο - Εκδρομή στο Καράβι --6Παιδικός σταθμός Πάτρα - Αερόστατο - Εκδρομή στο Καράβι --11Παιδικός σταθμός Πάτρα - Αερόστατο - Εκδρομή στο Καράβι --7Παιδικός σταθμός Πάτρα - Αερόστατο - Εκδρομή στο Καράβι --8Παιδικός σταθμός Πάτρα - Αερόστατο - Εκδρομή στο Καράβι --9Παιδικός σταθμός Πάτρα - Αερόστατο - Εκδρομή στο Καράβι --12