Αερόστατο | 31.10.2017 | Happy Halloween 2017

Νοέμβριος 1, 2017από Το Αερόστατο

Αερόστατο---Halloween-2017-coverΑγγλικά - Halloween 2017

Τάξεις:  Νηπιαγωγείο

 

Το Halloween έφτασε και η τάξεις μας γέμισαν κολοκύθες, νυχτερίδες, φαντάσματα, αράχνες και φυσικά  ...την πιο αστεία μάγισσα του κόσμου!

 

 

 

Αερόστατο---Halloween-2017--9

  Μία διαφορετική γιορτή από όλες τις άλλες έφτασε! Μία γιορτή που ενώνει τον κόσμο μας, με τον κόσμο της φαντασίας και των παραμυθιών και είναι σίγουρα ο καλύτερος τρόπος, να έρθουμε σε επαφή με την γλώσσα των Αγγλικών και τα έθιμα άλλων χωρών! Σήμερα, το σχολείο μας γέμισε τεράστιες πορτοκαλί κολοκύθες, παιχνιδιάρικες νυχτερίδες και αστεία φαντασματάκια! Όλοι, ήρθαν με σκοπό να μας προετοιμάσουν για τον ερχομό μιας πολύ ιδιαίτερης καλεσμένης… Σήμερα, είναι η αγαπημένη γιορτή της καλής μας μάγισσας, το Halloween! Η καλή μας μάγισσα, τέτοιες μέρες κάνει τις μεγαλύτερες φάρσες της, λέει τις πιο ανατριχιαστικές ιστορίες που ξέρει και προσπαθεί να γεμίσει τον κόσμο με τα μαγικά της ξόρκια! …μα δεν τα καταφέρνει! Βλέπετε, μπορεί να είναι μάγισσα, αλλά είναι τόσο ευγενική και αστεία, που όσο και να προσπαθεί να μας τρομάξει, το μόνο που καταφέρνει είναι να ξεκαρδιζόμαστε στα γέλια! Για αυτό και εμείς αποφασίσαμε φέτος, να της κάνουμε το χατίρι και να περάσουμε μία ολόκληρη ημέρα, μαθαίνοντας για το Halloween και παίζοντας τα πιο τρομακτικά παιχνίδια!

  Έτσι λοιπόν, ξεκινήσαμε σκαλίζοντας αστείες γκριμάτσες πάνω στις πορτοκαλί κολοκύθες μας (που άλλωστε είναι το αγαπημένο λαχανικό της καλής μας μάγισσας) και φτιάχνοντας τέλειες κατασκευές με χαρτόνια και χρώμα, δημιουργώντας μάσκες! Στη συνέχεια, διαβάσαμε όμορφες και τρομαχτικές ιστορίες με περίεργους ήρωες και φανταστικά πλάσματα και εξασκηθήκαμε στα Αγγλικά με όμορφα τραγούδια και αστείες λέξεις! Η μέρα μας τέλειωσε με τον καλύτερο τρόπο, όταν λίγο πριν αποχαιρετήσουμε την καλή μας καλεσμένη, μας έμαθε μαγικά ξόρκια για να κάνουμε όλο τον κόσμο να χαμογελά και μαζί της, τρομάξαμε τους δασκάλους και του φίλους μας, φωνάζοντας όλοι μαζί TRICK OR TREAT!!! …όπως φαντάζεστε, καταφέραμε να μαζέψουμε πολλά ζαχαρωτά!!!

  Η αγαπημένη μας μάγισσα, πέταξε με την σκούπα της στον ουρανό και μας υποσχέθηκε πως θα την ξαναδούμε σύντομα ….στο σχολείο μας ή και ποιος ξέρει, ίσως και κάποιο βράδυ στον ουρανό, να πετά ανάμεσα στα αστεράκια!

HAPPY HALLOWEEN

Αερόστατο---Halloween-2017--8

Αερόστατο---Halloween-2017--2

Αερόστατο---Halloween-2017--5

Αερόστατο---Halloween-2017--3

Αερόστατο---Halloween-2017--4

Αερόστατο---Halloween-2017-

Αερόστατο---Halloween-2017--6

Αερόστατο---Halloween-2017--7