bt_bb_section_bottom_section_coverage_image

Νέα & ΕκδηλώσειςΑερόστατο | Γιορτή 28ης Οκτωβρίου 1940

Οκτώβριος 27, 2021από Το Αερόστατο
https://toaerostato.gr/wp-content/uploads/2021/10/ΑΕΡΟΣΤΑΤΟ-2021.10.27-cover_02.png

Μια υπέροχη μέρα ξεκινά, με τον ήλιο να μας καλημερίζει από νωρίς και τον καταπράσινο κήπο μας να είναι έτοιμος να υποδεχτεί τους μικρούς μας μαθητές από τις τάξεις του Νηπιαγωγείου και...

https://toaerostato.gr/wp-content/uploads/2021/10/ΑΕΡΟΣΤΑΤΟ-2021.10.27-cover_01.png

Μια υπέροχη μέρα ξεκινά, με τον ήλιο να μας καλημερίζει από νωρίς και τον καταπράσινο κήπο μας να είναι έτοιμος να υποδεχτεί τους μικρούς μας μαθητές από τις τάξεις του Νηπιαγωγείου και του Προνηπίου . Για εμάς στο ΑΕΡΟΣΤΑΤΟ ,μία εθνική επέτειος δεν είναι μόνο αφορμή για να θυμηθούμε και να γνωρίσουμε καλύτερα την ιστορία της πατρίδας μας, αλλά μία πολύ μεγάλη ευκαιρία για να γιορτάζουμε κάθε χρόνο την Ειρήνη. Έτσι λοιπόν, τα παιδιά παρέα με τις δασκάλες τους, ετοίμασαν μία πολύ όμορφη και ιδιαίτερα συγκινητική γιορτούλα με αφορμή την επέτειο της 28ης Οκτωβρίου 1940 και γεμάτα ανυπομονησία και χαρά, την παρουσιάσουν στους γονείς και στους φίλους τους!

Μπλε και λευκά χρώματα γέμισαν το σχολείο μας, μουσικές και χαμόγελα δημιούργησαν το πιο όμορφο σκηνικό και τα παιδιά μας συγκίνησαν με τα ποιήματα και τα τραγούδια τους!

Η σημερινή γιορτή ολοκληρώθηκε με τον καλύτερο τρόπο, όταν τα παιδιά του Νηπιαγωγείου παρουσίασαν ένα πολύ συγκινητικό δρώμενο εμπνευσμένο από την “ΕΙΡΗΝΗ” του Αριστοφάνη και συγκεκριμένα από την διασκευή για παιδιά από την κα. Ζαραμπούκα Σοφία. Έχοντας λάβει μέρος σε ένα πολύ ιδιαίτερο εκπαιδευτικό project βασισμένο σε αυτόν τον υπέροχο μύθο, τα παιδιά παρουσίασαν τις εργασίες και τους ζωγραφιές τους και η γιορτούλα μας έκλεισε με έναν συγκινητικό χορό αφιερωμένο στην Ελλάδα και την Ειρήνη!

Πολλά συγχαρητήρια σε όλα τα παιδιά! …και του χρόνου!!!

Χρόνια πολλά Ελλάδα!!!!