bt_bb_section_bottom_section_coverage_image

Νέα & ΕκδηλώσειςΑερόστατο | 04.05.2018 | Θεατρική Παράσταση – Ένα ΓΡΑΜΜ… στο Μανίκι

https://toaerostato.gr/wp-content/uploads/2018/05/2018.05.04-Ένα-ΓΡΑΜΜ-στο-Μανίκι-cover-2.jpg

2018.05.04---Ένα-ΓΡΑΜΜ-στο-Μανίκι-cover-2" Ένα ΓΡΑΜΜ... στο μανίκι "

Τάξεις: Νηπιαγωγείο

            Προνήπιο

Θέατρο: ΟροΠαίδιο


Μία υπέροχη, διαδραστική παράσταση, γεννημένη μέσα από τον αυτοσχεδιασμό, την φαντασία και τον μαγικό κόσμο του θεατρικού παιχνιδιού! 


2018.05.04---Ένα-ΓΡΑΜΜ

  «Στην αρχή ένα ΓΡΑΜΜ… μόνο»
…και μετά, με ατελείωτη φαντασία και αυτοσχεδιασμό, γέμισε η όμορφη σκηνή στο αγαπημένο μας “Οροπαίδιο” με 24 ρόλους, όλοι από τρεις μοναδικές ηθοποιούς που κατάφεραν να μας παρασύρουν στον δικό τους κόσμο!

  Ξαφνικά οι 3 ηρωίδες μας ξυπνούν απότομα, ανάμεσα σε κουστούμια και διάφορα αντικείμενα. Δίπλα τους 3 καρέκλες, 3 σκάλες, 3 βαλίτσες και μπροστά τους ένα κοινό με τεράστια μάτια να τις κοιτούν με απορία! Μια απίστευτη περιπέτεια ξεκινά και μέσα από την διαφωνία και την συζήτηση καταφέρνουν να συνεργαστούν και να κατανοήσουν η μία την άλλη! Όλοι μαζί, μέσα από ένα ιδιαίτερο θεατρικό παιχνίδι, βρίσκουν τον τρόπο να φτάσουν στον “προορισμό” τους, που δεν είναι άλλος από την δημιουργία, την φαντασία και την αγάπη!

  Μέσα από τα διλήμματα και τους προβληματισμούς, τα παιδιά του Προνηπίου και του Νηπιαγωγείου μας, μεταμορώθηκαν από απλοί θεατές, σε παίκτες και κατάφεραν να κάνουν την σημερινή θεατρική παράσταση, την καλύτερη ευκαιρία να καλλιεργήσουν την συμβολική σκέψη και την αυτοπεποίθησή τους! 

Ευχαριστούμε την θεατρική ομάδα stART για αυτή την μοναδική εμπειρία και για την ευκαιρία να κάνουμε την φαντασία μας, τρόπο ζωής!!!

DSC 0412

DSC 0423

DSC 0449

DSC 0414

DSC 0467

DSC 0479