bt_bb_section_bottom_section_coverage_image

Νέα & ΕκδηλώσειςΑερόστατο | 14.06.2018 | Επίσκεψη στο Δημοτικό Σχολείο

Ιούνιος 5, 2018από Το Αερόστατο
https://toaerostato.gr/wp-content/uploads/2018/06/2018.06.14-Εκδρομή-στο-Δημοτικό-Σχολείο-cover2.jpg

2018.06.14---Εκδρομή-στο-Δημοτικό-Σχολείο-cover2Επίσκεψη στο Δημοτικό Σχολείο

 

Τάξεις:  Νηπιαγωγείο

             

Το "Μεγάλο Σχολείο" άνοιξε την πόρτα του και υποδέχτηκε τα παιδιά του Νηπιαγωγείου μας, που παρέα με τους μαθητές της Α' Δημοτικού, έζησαν μία απίστευτη εμπειρία!

 

 

2018.06.14---Εκδρομή-στο-Δημοτικό-Σχολείο-cover

  Το καλοκαίρι μας θυμίζει για τα καλά, πως η φετινή σχολική χρονιά φτάνει σιγά-σιγά στο τέλος της. Για τους μαθητές του Νηπιαγωγείου μας, ένας μαγικός κύκλος ετοιμάζεται να κλείσει και τα μεγάλα μας πια παιδιά, θα ανοίξουν τα φτερά τους για το καινούριο τους σχολείο! Η τάξη της Α’ Δημοτικού αποτελεί μία από τις πιο μεγάλες αλλαγές στην σχολική ζωή ενός παιδιού και ξεκινώντας από την πρώτη κιόλας μέρα, είναι σημαντικό να το κάνει να αισθανθεί ασφάλεια και σιγουριά! Με σκοπό να ενισχύσουμε ακόμα περισσότερο την αγάπη των παιδιών για το σχολείο και ταυτόχρονα να συμβάλουμε στην ομαλή τους μετάβαση από το Νηπιαγωγείο στο Δημοτικό, αποφασίσαμε να επισκεφτούμε το 44ο Δημοτικό Σχολείο Πατρών και να περάσουμε μία ολόκληρη μέρα στον όμορφο χώρο του. 

  Φτάνοντας μας υποδέχτηκαν οι δυο αξιαγάπητες δασκάλες των πρώτων τάξεων και μας έκαναν αμέσως να αισθανθούμε σαν στο σπίτι μας. Γνωρίσαμε όλα τα παιδιά και όλοι μαζί μιλήσαμε για τα μαθήματα και τα παιχνίδια που παίζουν, αλλά και για την εμπειρία τους, την πρώτη χρονιά τους σαν μαθητές του “μεγάλου σχολείου”. Η μέρα μας συνεχίστηκε με πολλά τραγούδια και ομαδικές δραστηριότητες στον προεύλιο, γεμίζοντας με χαμόγελο τα πρόσωπα μικρών και μεγάλων! Προς το μεσημέρι και λίγο πριν ξεκινήσουμε να ετοιμαζόμαστε για την επιστροφή μας στο ΑΕΡΟΣΤΑΤΟ, μία μεγάλη έκπληξη μας περίμενε…. ΠΑΓΩΤΑ για όλους!

  Ευχόμαστε σε όλα τα παιδιά του Νηπιαγωγείου μας, να ξεκινούν και να τελειώνουν κάθε μέρα το σχολείου τους, όπως έκαναν σήμερα… γεμάτα ενθουσιασμό και χαμόγελο! Μα πάνω απ’ όλα, ευχόμαστε κάθε τους μέρα, να κρύβει και μία καινούργια περιπέτεια, που θα τους κάνει να αγαπούν την γνώση και να αναζητούν την συντροφιά νέων φίλων!

Καλή αρχή σε όλους τους μικρούς μαθητές!!!

2018.06.14---Εκδρομή-στο-Δημοτικό-Σχολείο-2

2018.06.14---Εκδρομή-στο-Δημοτικό-Σχολείο-3

2018.06.14---Εκδρομή-στο-Δημοτικό-Σχολείο-4