01.12.2015 | Το Χριστουγεννιάτικο Δέντρο μας

Δεκέμβριος 6, 2015από Dimitris Rouvalis

Αερόστατο - Cover-1Στολίσαμε το Χριστουγεννιάτικο Δέντρο!

Τάξεις:  Νηπιαγωγείο

            Προνήπιο

            Προ-Προνήπιο

            Μεταβρεφικό

            Βρεφικό

 Χαρείτε μαζί μας αυτή την ημέρα, που κάθε χρόνο μας γεμίζει χριστουγεννιάτικη μαγεία!Το στόλισμα του χριστουγεννιάτικου δέντρου μας μέσα από τα συγκινητικά βλέμματα των παιδιών!

 Αερόστατο - Χριστουγεννιάτικο Δέντρο 2015-5

 Χριστούγεννα σημαίνει χαρά, αγάπη, μαγεία! Χριστούγεννα σημαίνει συναισθήματα, μυρωδιές και χρώματα! Τίποτα όμως δε θυμίζει τα Χριστούγεννα όπως το χριστουγεννιάτικο δέντρο! Μία από τις πιο έντονες παιδικές αναμνήσεις, είναι δεμένη με αυτήν την ημέρα, που τα στολίδια είναι έτοιμα να κρεμαστούν και το αστέρι να γεμίσει τα πιο ψηλά κλαδιά του έλατου.

 Γεμίσαμε λοιπόν και φέτος το “Αερόστατο” με χριστουγεννιάτικες μελωδίες και βγάλαμε από τα κουτιά τους, τα καλύτερα στολίδια μας! Ζαχαρωτά, καραμέλες, παιχνίδια και αγγελάκια, σκαρφάλωσαν σιγά-σιγά με τη βοήθεια των παιδιών στα κλαδιά του χριστουγεννιάτικοι δέντρου μας!!! Μία τέτοια ημέρα είναι αρκετή για να μας κάνει όλους να νοιώσουμε τη ζεστασιά των Χριστουγέννων και να παρασυρθούμε στο γιορτινό κλίμα τους! 

 …και του χρόνου!

 

Υ.Γ.

Μείνετε μαζί μας αυτές τι ημέρες… Όπως κάθε χρόνο έχουμε, σκοπό να σας γεμίσουμε με χριστουγεννιάτικες εκπλήξεις!!!

Αερόστατο - Χριστουγεννιάτικο Δέντρο 2015-1Αερόστατο - Χριστουγεννιάτικο Δέντρο 2015-2Αερόστατο - Χριστουγεννιάτικο Δέντρο 2015-7Αερόστατο - Χριστουγεννιάτικο Δέντρο 2015-4   Αερόστατο - Χριστουγεννιάτικο Δέντρο 2015-6Αερόστατο - Χριστουγεννιάτικο Δέντρο 2015-3

 

Dimitris Rouvalis