Αερόστατο | 19.02.2016 | Θέατρο – Όταν οι Κούκλες Ζωντανεύουν

Φεβρουάριος 23, 2016από Dimitris Rouvalis

Το Αερόστατο - CoverΘεατρική Παράσταση - Όταν οι Κούκλες ζωντανεύουν

Τάξεις:   Νηπιαγωγείο

              Προνήπιο

Θέατρο: Γραμμές Τέχνης

  Βγαλμένη μέσα από τη παιδική φαντασία και γεμάτη ακροβατικά και μαγεία, η παράσταση "Όταν οι Κούκλες Ζωντανεύουν", έδωσε στην εβδομάδα μας καρναβαλικό παλμό!

 

 Το Αερόστατο - -8

  Το Καρναβάλι έχει ήδη μπει στη τελική ευθεία του και δε θα μπορούσε να μην έχει επηρεάσει τον ρυθμό μας! Αυτή την εβδομάδα είχαμε τη χαρά, να παρακολουθήσουμε τη παιδική θεατρική παράσταση “Όταν οι Κούκλες ζωντανεύουν”. 

  Μέσα στο δωμάτιο ενός μικρού κοριτσιού, διαδραματίζεται η πιο μαγική ιστορία. Οι δύο κούκλες και ο αρλεκίνος της, ζωντανεύουν… και κάνουν τα αδύνατα δυνατά, για να μπορέσουν να κάνουν το Καρναβάλι να ξεκινήσει!

  Τα παιδιά ενθουσιάστηκαν από τα ακροβατικά και τα μαγικά κόλπα, αλλά ακόμα περισσότερο από τα μηνύματα φιλίας και συνεργασίας που τόσο έντονα οι κούκλες μας μετέφεραν! Για φινάλε, ποιος καλύτερος τρόπος να ολοκληρωθεί μία τόσο όμορφη ιστορία, από Καρναβαλικά τραγούδια και ατελείωτο χορό!!!

 

Υ.Γ.

 …μείνετε κοντά μας, μέσα από τη σελίδα των Νέων & Εκδηλώσεών μας, για να ενημερώνεστε για τις πιο εντυπωσιακές εκδρομές και δραστηριότητές του σχολείου μας!

Το Αερόστατο - -7Το Αερόστατο - Το Αερόστατο - -14Το Αερόστατο - -4Το Αερόστατο - -13Το Αερόστατο - -6Το Αερόστατο - -10

Dimitris Rouvalis