Αερόστατο | Χριστουγεννιάτικη Γιορτή 2023: Καρυοθραύστης

Δεκέμβριος 23, 2023από Το Αερόστατο

Δείτε φωτογραφίες από την φετινή χριστουγεννιάτικη παράσταση του σχολείου μας!

https://toaerostato.gr/wp-content/uploads/2024/01/02.2023_ΑΕΡΟΣΤΑΤΟ_Χριστουγεννιάτικη_Γιορτή_ΚΑΡΥΟΘΡΑΥΣΤΗΣ_email_photos_f.png

Με μια υπέροχη Χριστουγεννιάτικη Γιορτή εμπνευσμένη από την ιστορία του Καρυοθραύστη και “ντυμένη” με τις μαγικές μουσικές του Tsaykoyushky, αποχαιρετήσαμε το 2023 και σκορπίσαμε χριστουγεννιάτικη μαγεία σε όλον τον κόσμο!

Με πολλή αγάπη και ομαδική προσπάθεια, τα παιδιά μας παρουσίασαν το παραμύθι “Ο Καρυοθραύστη” και κατάφεραν να συγκινήσουν μικρούς και μεγάλους θεατές, με τον αυθορμητισμό και τα χαμόγελά τους!

Για εμάς στο “ΑΕΡΟΣΤΑΤΟ” μια παιδική παράσταση δεν είναι μόνο μια όμορφη γιορτή, αλλά είναι η καλύτερη ευκαιρία να στείλουμε ένα μήνυμα αισιοδοξίας και χαράς! Ευχόμαστε το 2024 να είναι γεμάτο υγεία, δημιουργικότητα και παιδικά χαμόγελα!!!

Ένα μεγάλο μπράβο σε όλους!!!

…στα παιδιά για την τεράστια προσπάθεια! …στους γονείς για την εμπιστοσύνη και την υποστήριξη σε κάθε μας μικρό ή μεγάλο εγχείρημα! …και φυσικά στους παιδαγωγούς του σχολείου μας, που με πολλή αγάπη, συνεργασία και θετική ενέργεια κάνουν την κάθε μέρα των παιδιών μια ξεχωριστή γιορτή!!!

…και του χρόνου!!!

ΚΑΛΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ!!!