Αερόστατο | 22.01.2016 | Θέατρο – Ντίλης ο Μεγαλοπρεπής

Φεβρουάριος 10, 2016από Dimitris Rouvalis

Το Αερόστατο - coverΘεατρική Παράσταση - Ντίλης ο Μεγαλοπρεπής

Τάξεις:   Νηπιαγωγείο

              Προνήπιο

Θέατρο: Αντίμετρο

  Τι μπορεί να πάει στραβά... όταν ένας πονηρός γάτος (ο Ντίλης) και τρεις ποντικοί, αποφασίζουν να συνεργαστούν; Ελάτε μαζί μας, σε μία απίστευτη κωμική περιπέτεια, με πολλά μαθήματα ηθικής και αγάπης.

 

Το Αερόστατο - -8

  Άραγε, τι μπορεί να πάει στραβά, όταν έναν πανέξυπνος και πονηρός γατούλης, ο Ντίλης, αποφασίζει να μπει σε μία συνοικία ποντικών, με σκοπό να τους βοηθήσει…. Όπως φαντάζόμασταν όλοι, τελικά πολλά μπορεί να συμβούν! Αυτή την εβδομάδα, τα παιδιά του Νηπιαγωγείου και του Προνηπίου μας, έζησαν μία από τις πιο απρόβλεπτες περιπέτειες, γεμάτη από μηνύματα ηθικής και αγάπης. Όλα αυτά βέβαια, αφού από τα πρώτα κιόλας .λεπτά της παράστασης, τα παιδιά είχαν ήδη καταλάβει το πως τα ψέματα, ποτέ δεν είναι λύση, μα ευτυχώς και για καλή τύχη όλων, το τέλος της ιστορίας μας ήταν πραγματικά αίσιο! Μιας και όπως τόσο καλά μάθαμε, σημασία δεν έχει μόνο να κερδίζει ο πιο δυνατός, αλλά να ζούμε όλοι μας αρμονικά με αγάπη και χαρά!

  Ευχαριστούμε πάρα πολύ τους φίλους μας στο θέατρο “Αντίμετρο”, τόσο γα τη φιλοξενία, όσο και για την υπέροχη ευκαιρία που μας έδωσαν να παρακολουθήσουμε μία τόσο όμορφη και γεμάτη ενθουσιασμό, περιπέτεια! 

Το Αερόστατο - -2Το Αερόστατο - -4Το Αερόστατο - -5Το Αερόστατο - -6Το Αερόστατο - -7Το Αερόστατο -

Dimitris Rouvalis