25.09.2015 | Επίσκεψη στο Πλοίο

Οκτώβριος 4, 2015από Dimitris Rouvalis

Αερόστατο - Cover-1Εκπαιδευτική Επίσκεψη στο Πλοίο

Τάξεις: Νηπιαγωγείο

            Προνήπιο

  Γιορτάζοντας την Παγκόσμια Ημέρα Ναυτιλίας, τα παιδιά επισκέφθηκαν και εξερεύνησαν ένα επιβατικό πλοίο, με σκοπό να ανακαλύψουν τα μυστικά του!

Ακολουθήστε τα στην περιήγησή τους, μέσα από όμορφα στιγμιότυπα!

 

 

 Αερόστατο - Kαράβι 2015-10

  Γιορτάζοντας την Παγκόσμια Ημέρα Ναυτιλίας, τα παιδιά επισκέφθηκαν το επιβατικό πλοίο της ANEK LINES, Hellenic Spirit. Περπάτησαν σε κάθε διάδρομο και εξερεύνησαν τα χιλιάδες μυστικά που έκρυβε μέσα του, καθώς και τις δεκάδες αίθουσες και τα ατελείωτα σαλόνια! Αποκορύφωμα της εκπαιδευτικής επίσκεψής μας ωστόσο, ήταν η συνάντησή τους με τον καπετάνιο, ο οποίος καλωσόρισε τα παιδιά και τα ξενάγησε στη γέφυρα του πλοίου. Μέσα από τους τεράστιους χάρτες του, μας διηγήθηκε τα ταξίδια και τις περιπέτειες του, αφήνοντάς μας άφωνους!
Γνωρίσαμε το πλήρωμα και το προσωπικό του πλοίου, μέσα από τα χαμόγελα και τη φιλόξενη διάθεσή τους και ολοκληρώσαμε αυτή την τόσο όμορφη ημέρα μας, αγναντεύοντας την θάλασσα, από τα τεράστια φινιστρίνια!

Σίγουρα, αυτή μας η εκδρομή θα μας μείνει αξέχαστη!!!

Σας ευχόμαστε να έχετε καλές θάλασσες!

 

Υ.Γ.

Ευχαριστούμε μέσα από τη καρδιά μας, για ακόμη μια φορά, την ANEK LINES, καθώς και όλο το πλήρωμα του πλοίου, για την θερμή υποδοχή και την φιλοξενία τους!

 Αερόστατο - Kαράβι 2015-7Αερόστατο - Kαράβι 2015-3Αερόστατο - Kαράβι 2015-5Αερόστατο - Kαράβι 2015-9Αερόστατο - Kαράβι 2015-6Αερόστατο - Kαράβι 2015-8Αερόστατο - Kαράβι 2015-1Αερόστατο - Kαράβι 2015-2Αερόστατο - Kαράβι 2015-4

Dimitris Rouvalis