Εγκαταστάσεις

Απρίλιος 11, 2014από Dimitris Rouvalis

Κάθε παιδί πρέπει να απολαμβάνει όλες τις εμπειρίες του, σε χώρους κατάλληλους να ικανοποιήσουν τις πραγματικές ανάγκες του! Οι κτηριακές εγκαταστάσεις του “Αερόστατου”, σχεδιάστηκαν με γνώμονα αυτές ακριβώς τις ανάγκες του παιδιού  προσχολικής ηλικίας! Λίγα χιλιόμετρα από το κέντρο της Πάτρας, στη περιοχή Περιβόλα, βρίσκεται το “Αερόστατο”. Μέσα σε ένα απολύτως φυσικό περιβάλλον,  παρέχουμε σε...

ΑΕΡΟΣΤΑΤΟ-Classrooms-WEB-8

Κάθε παιδί πρέπει να απολαμβάνει όλες τις εμπειρίες του, σε χώρους κατάλληλους να ικανοποιήσουν τις πραγματικές ανάγκες του! Οι κτηριακές εγκαταστάσεις του “Αερόστατου”, σχεδιάστηκαν με γνώμονα αυτές ακριβώς τις ανάγκες του παιδιού  προσχολικής ηλικίας!

Λίγα χιλιόμετρα από το κέντρο της Πάτρας, στη περιοχή Περιβόλα, βρίσκεται το “Αερόστατο”. Μέσα σε ένα απολύτως φυσικό περιβάλλον,  παρέχουμε σε όλα τα παιδιά, ιδανικές συνθήκες διαβίωσης και μάθησης.

Σε ένα κτήριο 500τ.μ, με χώρους ειδικά διαμορφωμένους για να φιλοξενήσουν κάθε παιδί, δημιουργήσαμε πέντε (5) ανεξάρτητες τάξεις ( 50 τμ η κάθε μία), άρτια εξοπλισμένες σύμφωνα με τις ανάγκες των παιδιών που η κάθε μία φιλοξενεί! Ευρύχωρες και με άπλετο φυσικό φως, συνεχή αερισμό και διατήρηση κατάλληλων θερμοκρασιών, ανάλογα με την κάθε εποχή του χρόνου, οι τάξεις του σχολείου μας εκπληρώνουν όλες τις ανάγκες των παιδιών, σε αυτά τα τόσο ευαίσθητα, πρώτα βήματα τους έξω από το περιβάλλον και την αγκαλιά της οικογένειας.

ΑΕΡΟΣΤΑΤΟ-Classrooms-Facilities-WEB 46 of 52

Δύο (2) εξωτερικοί προαύλιοι χώροι, συνολικής επιφάνειας 2000τ.μ, γεμάτοι με δέντρα, λουλούδια και μεγάλη ποικιλία συναρπαστικών παιχνιδιών, είναι έτοιμοι να παρέχουν κάθε φυσικό ερέθισμα και να φέρουν όλα τα παιδιά κοντά στο περιβάλλον που τόσο έχουν ανάγκη!

Βασικές προτεραιότητές μας είναι η εξασφάλιση της σωματικής ακεραιότητας και της υγιεινής των παιδιών. Αυτό επιτυγχάνεται με τη προσεκτική μελέτη των χώρων και του εξοπλισμού, τον οποίο έχουμε επιλέξει.

ΑΕΡΟΣΤΑΤΟ-Classrooms-Facilities-WEB 52 of 52

ΑΕΡΟΣΤΑΤΟ - entrance

ΑΕΡΟΣΤΑΤΟ-Classrooms-Facilities-WEB 30 of 52

ΑΕΡΟΣΤΑΤΟ-Classrooms-WEB-3

ΑΕΡΟΣΤΑΤΟ-Classrooms-WEB-2

Οι συνθήκες υγιεινής είναι καθόλα ιδανικές, με καθημερινό καθαρισμό και απολύμανση όλων των χώρων του σχολείου μας, από εξειδικευμένο συνεργείο και φυσικά συντήρηση τους ανά πάσα στιγμή, αν αυτό κριθεί αναγκαίο!

ΑΕΡΟΣΤΑΤΟ-Classrooms-WEB-6

ΑΕΡΟΣΤΑΤΟ-Classrooms-Facilities-WEB 1 of 1-2

ΑΕΡΟΣΤΑΤΟ-Classrooms-Facilities-WEB 12 of 52

ΑΕΡΟΣΤΑΤΟ-Classrooms-Facilities-WEB 42 of 52

ΑΕΡΟΣΤΑΤΟ-Classrooms-Facilities-WEB 45 of 52

ΑΕΡΟΣΤΑΤΟ-Classrooms-Facilities-WEB 49 of 52

ΑΕΡΟΣΤΑΤΟ-Classrooms-Facilities-WEB 47 of 52

ΑΕΡΟΣΤΑΤΟ-Classrooms-Facilities-WEB 46 of 52

ΑΕΡΟΣΤΑΤΟ-Classrooms-Facilities-WEB 51 of 52

Dimitris Rouvalis