Αερόστατο | Εκδρομή στο Δάσος

Οκτώβριος 21, 2021από Το Αερόστατο

Καθώς φτάνουμε στο τέλος του Οκτωβρίου και η φύση γύρω μας έχει αρχίσει ήδη να ντύνεται στα χρώματα του Φθινοπώρου, βρήκαμε την καλύτερη ευκαιρία να πραγματοποιήσουμε έναν υπέροχο περίπατο στο δάσος!

https://toaerostato.gr/wp-content/uploads/2021/10/fb_cover_woods.png

Καθώς φτάνουμε στο τέλος του Οκτωβρίου και η φύση γύρω μας έχει αρχίσει ήδη να ντύνεται στα χρώματα του Φθινοπώρου, βρήκαμε την καλύτερη ευκαιρία να πραγματοποιήσουμε έναν υπέροχο περίπατο στο δάσος, παρέα με τα παιδιά του Νηπιαγωγείου και του Προνηπίου μας!

Εκεί, εκτός από τα εντυπωσιακά δέντρα, τις μυρωδιές των φύλλων και τους ήχους των πουλιών, μας περίμενε και μία μεγάλη έκπληξη… Οι δασκάλες μας είχαν στολίσει το δάσος με υφάσματα και παιχνίδια και όλα ήταν έτοιμα για να ξεκινήσει η εξερεύνηση μας. Τα παιδιά είχαν την ευκαιρία να παρατηρήσουν και να ανακαλύψουν τα μυστικά του δασους και παρέα με τους φίλους τους να συμμετάσχουν σε διασκεδαστικές δραστηριότητες και εκπαιδευτικά παιχνίδια, μέσα σε ένα υπέροχο φθινοπωρινό τοπίο!

Οι ήχοι από τα μουσικά όργανα και τις φωνούλες των παιδιών γέμισαν το δάσος και όπου και αν κοιτούσες έβλεπες τεράστια χαμόγελα και χαρούμενα προσωπάκια! Τα παιδιά μάζεψαν καρπούς, φύλλα και κλαδιά και δημιούργησαν όμορφες κατασκευές με χρώματα και φυσικά υλικά και έπαιξαν παιχνίδια φαντασίας, αφήνοντας την φύση να τα γεμίσει με χαρά!

Καθώς η εκδρομή μας έφτανε στο τέλος της, τα παιδιά έκαναν πικ-νικ κάτω από τα τεράστια δέντρα και αφού σιγουρέυτηκαν ότι δεν άφησαν πίσω ούτε ένα μικρό σκουπιδάκι, πήραμε το δρόμο της επιστροφής για το σχολείο μας. Ήταν πραγματικά μια υπέροχη μέρα, γεμάτη εικόνες και όμορφες εμπειρίες για όλα τα παιδιά!!!