05.06.2015 | Επίσκεψη στο Δημοτικό Σχολείο

Ιούνιος 6, 2015από Dimitris Rouvalis

Το Αερόστατο - Cover-1Επίσκεψη στο Δημοτικό Σχολείο

Τάξεις: Νηπιαγωγείο

  Φτάνοντας στο αποκορύφωμα της φετινής σχολικής χρονιάς, η τάξη του Νηπιαγωγείου μας, επισκέφθηκε το Δημοτικό Σχολείο και πέρασε μία ημέρα γεμάτη εκπλήξεις και όμορφες συζητήσεις, με τα παιδιά της Α' Δημοτικού! 

 

 

 

Το Αερόστατο - Δημοτικό 2015-8

  Ακόμα μία σχολική χρονιά πλησιάζει στο τέλος της και γεμάτη όμορφες στιγμές, μας γέμισε χαρά και γνώσεις! Για τα παιδιά του Νηπιαγωγείου μας, το τέλος αυτής της τόσο μαγικής τάξης, είναι ταυτόχρονα ένα νέο ξεκίνημα! Η Α’ Δημοτικού θα τα υποδεχθεί τον Σεπτέμβριο, έτοιμα να ανακαλύψουν τους θησαυρούς του “μεγάλου” σχολείου.

Η σημερινή επίσκεψη έχει έναν ιδιαίτερο χαρακτήρα. Τόσο να επεξεργαστούν τα παιδιά από κοντά τον χώρο και τον ρυθμό του Δημοτικού Σχολείου, αλλά κυρίως, αντλώντας δύναμη ο έναν από τον άλλον, σαν πραγματική ομάδα, να κάνουν το πρώτο τους βήμα εκεί, νιώθοντας ασφάλεια και αυτοπεποίθηση! Εκεί μας υποδέχθηκε η τάξη της Πρώτης, με χαμογελαστούς μαθητές και ζεστούς δασκάλους και μας μίλησαν για το σχολείο τους, τη τάξη και τα μαθήματά τους. Μας έδειξαν πόσο εντυπωσιακό είναι να είσαι “μεγάλος” και πως όλα εκεί είναι γεμάτα γνώσεις και νέες εμπειρίες, που μας περιμένουν να τις εξερευνήσουμε! Τραγουδήσαμε μαζί τους μέσα στη τάξη και συμμετείχαμε σε δραστηριότητες και παιχνίδια στο τεράστιο προαύλιο.

 Ήταν πραγματικά μία τέλεια ημέρα!!! 

Αυτή την τόσο ιδιαίτερη ημέρα θα την κρατήσουμε στη σκέψη μας και όταν χορτάσουμε βουτιές και παγωτά, θα επιστρέψουμε γεμάτοι ενέργεια και ενθουσιασμό, για τη πρώτη χρονιά μας στο Δημοτικό σχολείο! 

Όλοι εμείς οι δάσκαλοί και οι γονείς σας, είμαστε περήφανοι για εσάς! Ξέρουμε πως θα τα καταφέρετε τέλεια! 

 

Υ.Γ
Ευχαριστούμε θερμά το 44ο Δημοτικό Σχολείο για τη τόσο θερμή φιλοξενία!

Το Αερόστατο - Δημοτικό 2015-1Το Αερόστατο - Δημοτικό 2015-4Το Αερόστατο - Δημοτικό 2015-5Το Αερόστατο - Δημοτικό 2015-6Το Αερόστατο - Δημοτικό 2015-2Το Αερόστατο - Δημοτικό 2015-3Το Αερόστατο - Δημοτικό 2015-7

Dimitris Rouvalis